Sterk

"Sterk" is de titel van mijn nieuwste boek.

Dit boek beschrijft een jaar uit mijn leven vanaf het moment dat ik de diagnose SMZL ( een zeldzame vorm van lymfeklierkanker) kreeg tot een jaar later. In dat jaar word ik tweemaal  geopereerd, mijn milt wordt verwijderd en er wordt een kwaadaardige huidkanker verwijderd. In dat jaar bereid ik me ondanks alles voor op een bodybuildingwedstrijd , die uiteindelijk vanwege corona niet doorgaat. Ik blik ook terug op gebeurtenissen in mijn leven die gerelateerd zijn aan de gebeurtenissen van het moment in dat jaar. Het is zeker geen zielig of verdrietig verhaal, maar een verhaal waarin ik vooruit blijf kijken.

De titel verwijst naar de sport waardoor ik me mentaal en lichamelijk sterk blijf voelen en naar de relatie met mijn man en kinderen, hun partners en de kleinkinderen.

Er is inmiddels een tweede proefdruk onderweg en als die is goedgekeurd kan mijn boek gepubliceerd worden. Ik moet zeggen dat ik dit een heel stuk spannender vind dan het vorige boek "Ach, kindje toch..."

Dit nieuwe boek "Sterk" gaat over mij, mijn leven, mijn gevoelens, mijn onzekerheden en over hoe ik de dingen beleef. Maar omdat ik denk dat ik mensen hiermee kan inspireren en misschien zelfs kan laten lachen vind ik dat mijn verhaal gelezen mag worden.

Binnenkort meer over de publicatie en over verkoop.