De kogel enzovoort....

Het is nog vier maanden te gaan voor het zo ver is dat we naar Las Vegas afreizen, maar er moeten nu al zaken geregeld worden. En aangezien wij van "last minute" houden is dat even wennen. Allereerst was het van groot belang dat mijn werkgever medewerking zou verlenen. Daar waar je een jaar een sabbatical mag opnemen is het niet mogelijk om dat voor een paar weken te doen. Iets wat ik niet erg begrijp, maar ik begrijp veel niet. En nu ik  zelf mijn eigen vervanging geregeld heb is het mogelijk om een minimale tijd onbetaald verlof op te nemen, met de mededeling :"Anders wil straks iedereen buiten de schoolvakanties op vakantie". Ik denk het niet, want ondanks dat een vakantie buiten schoolvakantie goedkoper is wordt dit dan toch een dure grap als je daar loon voor in gaat leveren. Ik begrijp de opmerking dus niet, maar zoals ik al zei, ik begrijp veel niet.

Mijn lieve oud-collega en trouwe fan van mijn blogs en mijn sportiviteiten is bereid om mijn klas voor zeven dagen over te nemen, en aan deze ervaren lieve juf vertrouw ik mijn kleuters wel toe. Dus die last is van mijn schouders. Dank je wel , lieve Riet! 

Het is nog vier maanden te gaan, maar we hebben nog maar een paar dagen om een vlucht te boeken. De bond heeft te kennen gegeven om dit voor 1 augustus te willen weten. Gelukkig heb ik voor deze zaken iemand die dit voor mij uitzoekt en regelt, maar zoals ik al zei, liefst "last minute". Niet omdat dat goedkoper zou zijn, maar gewoon voor de spanning. Denk ik. Ja, jullie begrijpen dit niet, maar er is veel wat een mens niet begrijpt, hoor.

En dan is er nog een kogel die door de kerk moet en waar ik uit loyaliteitsproblemen moeite mee heb. Ken je het gezegde over het gras wat bij de buren groener is? Mij maakt het geen bal uit hoe de grasmat van de buren is, maar soms maak je een keuze omdat die beter bij je past of voor jou gewoon handiger is.

Zo heb ik besloten om mij door iemand anders te laten coachen, omdat dit beter bij mij past en omdat deze coach mee gaat naar Las Vegas, wat heel erg fijn is. En omdat we met meerdere atleten zijn die dezelfde coach hebben vormen we weer een Hollands team, wat ik uit ervaring heel prettig vind.

Nu de drukte rondom de interne verhuizing op school even is weggeëbd; het is vakantie, kan ik me weer meer richten op de fysieke voorbereiding op de wedstrijd en op  leuke familiezaken. Dat idee alleen al geeft weer nieuwe energie.