Terug van weg geweest

Ik ben in feite nergens heen geweest, behalve op vakantie naar Griekenland dan, want ik ben nog nooit zo erg thuis gebleven als de afgelopen tijd, maar sinds mijn laatste blog voelt het wel zo. Ik ben weer terug op het bloggersnest met mijn verhalen en ik zal jullie er de komende tijd weer mee gaan lastig vallen, dus je bent alvast gewaarschuwd. 

De reden waarom ik Bloggersland tijdelijk had verlaten , is dat ik mijn vrije uurtjes besteed heb aan het schrijven van een boek; twee boeken eigenlijk. Het eerste boek is een fictief verhaal over iemand met een stoornis en het tweede boek is autobiografisch en beslaat een jaar uit mijn leven vanaf het moment dat ik de diagnose lymfeklierkanker kreeg. In feite kan dit boek eindeloos doorgaan, want de ziekte is chronisch en sluimerend en kan zomaar weer in hevigheid toenemen. Spannend, zou je kunnen zeggen.Maar op het saaiste moment ben ik gestopt; het moment waarop ik te horen kreeg dat het langzaam de goede kant opgaat. En dat houdt in dat ik de draad van het leven dat ik leidde weer kan oppakken, zolang coronatoestanden geen roet in het eten gaan gooien.

Ben je benieuwd naar beide boeken? Ik hoop natuurlijk van wel, want ik wil ze gaan uitgeven en verkopen. Het eerste boek gaat "Ach, kindje toch..." heten en voor het tweede boek ben ik nog een titel aan het verzinnen. 

Daarnaast ligt er nog een kinderboek op de plank waar ik al een paar jaar geleden plannen voor had en wat ik bij toeval , tijdens het opruimen, weer tegenkwam. Mijn zoon Stephan gaat voor de illustraties zorgen en zodra die klaar zijn gaat het naar de drukker. Dit boek met de naam "De groene bal van Max" is inderdaad, je raadt het al, gebaseerd op de avonturen met mijn kleinzoon Max. In het kader  van het gevoel voor gelijkheid kan ik dan niet nalaten ook nog een kinderboek te maken over "Prinses Tess"

en "Stan, de stuntman".  En dan moet ik echt opschieten, want er is een broertje van Stan onderweg en ik kan het niet maken daar dan geen boek voor te maken. Ik krijg het druk de komende tijd en dus geen tijd om ziek te zijn.