Natural Olympia 2023, deel 7

Je bent lekker aan het trainen, je eet netjes volgens schema( nou ja, dat denk je, maar hier kom ik zo wel op terug), je poseert tot het je neus uitkomt en er melig van wordt. Dat houdt bij mij in dat ik overdreven ga doen van meligheid en het er dan pas echt op gaat lijken. Misschien doet een flinke borrel straks wel iets. De weekjes gaan zo lekker voorbij en opeens realiseer je je dat je over een dikke week al in het vliegtuig richting LV zit.

Zo snel al! 

Vandaag ben ik dus maar vast begonnen om wat lijstjes te maken en wat spullen klaar te leggen. Ik wil niet nog eens mijn make up met wattenstokjes aanbrengen. Mijn doosje met mijn antibiotica-kuur en koortsthermometer moeten mee. Dit zijn mijn vaste attributen voor de rest van mijn leven. Mocht ik 38.5 meten dan moet ik starten met de kuur. Dit is het voorschrift van de internist, maar het is al een paar keer voorgekomen dat ik 39,5 met een paracetamolletje omlaag bracht , in de veronderstelling dat dat de temperatuur was waar ik niet overheen mocht gaan. Ik ben niet snel in paniek, hoor. Het kwam toen ook goed, maar ik neem het toch maar mee.

 

 

Ik ben al een paar weekjes lekker aan het eten, d.w.z. op een hoger calorie-aantal: ik mocht van 1350kcal naar 1885kcal en dat voelt als heel comfortabel knabbelen. Het doel hiervan was dat ik wat zo gaan vullen. ...... Ik wacht nog steeds tot er wat gebeurt. Het na-ijleffect van cutten gaat gewoon door, ondanks dat ik meer eet. En ja, nou komt het, ik ben altijd voorzichtig wat dat betreft. Een echte schijtluis eigenlijk. Nooit over het randje van de aangegeven hoeveelheid calorieén gaan, liever er iets onder. Ik kan bijvoorbeeld ook niet "bulken". Voor mijn gevoel zit ik al een paar weken te bulken met weinig calorieën, maar wel met een bord vol eten en daarna een buik vol eten. En lekker ook nog! 

Maar kijk naar de foto's. Niet naar de weegschaal, de centimeter of de huidplooimeting en hou je macro's goed in de gaten, hoor ik je zeggen. Ik kijk naar de foto's en ik moet zeggen, ik vind het prima voor nu eigenlijk. Ik heb een mager bekkie, en ben nog nooit zo dun geweest, maar ik denk dat het goed is voor de wedstrijd.

Ik heb wel al wat nieuwe doelen voor het volgend jaar op mijn lijstje staan, maar daar zal ik jullie nu nog niet mee vervelen.