Elfje

Toen Tess net geboren was en samen met haar mama en papa in een draagmandje ( maxi cosi) thuiskwam had ze, zoals alle pasgeborenen, een mutsje op.

Bewonderend keek Max naar " de beebie" die op wonderlijke wijze nu niet meer in, maar uit mama's buik was .

Wonderbaarlijk....

Zo heeft je mama een dikke buik met een babypop erin en zo zit je mama met een levende pop op schoot. Het lijkt verdikkie wel toveren! Aan de babypop was niets veranderd, die lag nog even stijf als altijd te staren, maar deze levende  " beebie" kon haar ogen open doen! En melk drinken! Uit een van mama's borsten nota bene. 

De eerste dagen droeg baby Tess een mutsje, zoals alle pasgeborenen tegenwoordig. Een mutsje wat meestal haar oortjes bedekte. Maar na een poosje bleef het mutsje af en zag je haar donkere haartjes. En wie goed keek zag nu ook haar bijzondere oortjes. Eerst leek het of haar oortjes nog in een postnatale kreuk stonden

.Of ze zich nog moesten ontvouwen. Maar nu zijn we 8 weken verder en blijkt dat we een heus elfenkindje in de familie hebben. De oortjes van Tess hebben een klein vouwtje waardoor ze een klein puntje krijgen. Zoiets als wanneer je een papierhoekje omvouwt.  Maar dan noemen we het een ezelsoor. Maar Tess' oortjes  zien er schattig uit en dat maakt haar met haar twee maanden nu al een bijzonder meisje.

Het eerste elfje wat mij te binnen schiet is Tinkerbell.

Tinkerbell Tess, maar dan zonder vleugeltjes.          Een meisje uit een sprookje...... 

Max, als jouw zusje een elfje is, wat maakt dat jou? Maar natuurlijk, dan ben jij Peter Pan!