Nieuw jasje

Zoals je ziet heb ik een nieuw jasje. Op de foto naast mijn logo en hierboven heb ik dan wel een jurkje aan, maar het gaat nu over het nieuwe design van de website, maar slimmerds als jullie zijn, hadden jullie dat al gezien natuurlijk. Bij een nieuw jaar hoort iets nieuws.

 

Facebook en Instagram

 

Wat ook nieuw is dat mijn blogjes niet alleen via de website te lezen zijn, maar ook aangekondigd worden op mijn insta-account powergran.nl en op facebook, maar dat laatste wisten jullie allang. Er is een zeldzame kleine hoeveelheid lezers die zelf gaan neuzen op mijn website of er al een nieuw blogje verschenen is, maar de rest plukt het van facebook. Helaas kan ik het jullie nog niet voorlezen, luilakken, anders hadden jullie dat ook nog wel lekker gevonden ook, denk ik.

Er moet een mogelijkheid zijn om via mijn instagram-account direct doorgestuurd te worden naar het desbetreffende blogje, maar zover is het nog niet. De instagram- account is in vakkundige handen van mijn jongste dochter, die er mede voor gezorgd heeft dat we de magische 15.000 behaald hebben. Je zou kunnen zeggen dat ik het management uit handen gegeven heb. Hoe professioneel klinkt dat! Maar ook zij is nog maar net aangesteld en nog niet zo ingewerkt dat ze mijn blogjes jullie telefoon of pc in  kan  sluizen. Maar geduld, er wordt aan gewerkt, denk ik. ( Anouk? Ja?)

 

Inclusief taalvoutjes

 

De correctie van het geschreven spul ligt nog wel in mijn handen. Ja, hoor ik je denken, dat is te zien ook. De bekende "taalvoutjes" en de foute spelling maken nog steeds deel uit van de charme, zullen we maar zeggen. Zo'n oma die wat lekker weg zit te klungelen en in haar enthousiasme haar hele verhaal zonder correctie ( of wel, maar dat verschil zie je toch niet) in één klik op facebook plettert!  Hoppetee, en lezen maar, jongens!

En vind je het een leuk verhaal wat de moeite van het lezen waard was, dan mag je dit delen. Vroeger zeiden we uitdelen, maar ja, je hebt niks concreets meer in handen, he. Het hangt in de lucht. Maar dit jaar ga ik de leukste blogjes bundelen , dus die kan ik dan wel echt UITdelen. 

 

Tot gauw!