Eamilyweekend

Jaaaaa,  het is bijna zo ver. We gaan met ons gezin, onze familie zal ik maar zeggen, een weekend weg. En omdat het laatste familieweekend in de Ardennen was en heel erg goed bevallen was, gaan we ter gelegenheld van oma's verjaardag ( dat ben ik dus) daar nog eens heen. In een andere samenstelling, dat wel.

Taalvoutje?

Hee, gran! Heb jij geen typfout gemaakt in de titel van deze blog? Het past bij me, hè.  Maar aangezien ik deze blog zelf schrijf is dit een beetje een rare opmerking, want als ik mezelf er op kan wijzen dat het een foutje is zou het des te stommer zijn om het te laten staan natuurlijk. Maar de "eamily" heeft hem door. Ja, dit is expres, maar ooit echt per ongeluk zo getypt. Het desbetreffende weekend van toen staat bekend als het eamilyweekend, omdat ik iedereen als bedankje voor de gezellige dagen een fotoboekje gaf. Zelf samengesteld met behulp van Kruidvats fotoservice. 

Snel, snel, snel maken

Het was een simpel boekje gemaakt door een simpele ziel die het zo goed wilde doen door zelfs op de rug van het miniboekje de titel Family weekend te zetten. Zo professioneel, joh. Maar het moest natuurlijk weer snel en snel besteld worden en net zoals met deze blogjes gun ik mezelf geen tijd voor controle en correctie. En dan heet zo'n weekendje Ardennen ineens Eamilyweekend! Het stond er in ieniemienielettertjes, want het boekruggetje stelde niks voor, maar onze kids beschikken over bionische ogen en met een  " Hahahaha, een "Eamilyweekend?",  hahaha hahahaha!  was het overduidelijk :Dit was weer echt iets voor ma.

 

En om het er nog eens lekker in te wrijven laten ze een boekje van de eerste blogjes afdrukken, gemaakt door mij, "inclusief taalvoutjes". Dus lieve schatten, jullie begrijpen nu wel dat ik me bij elk volgend blogje, wat in de media gedonderd wordt zonder correctie en elk door mij met bloed, zweet en tranen in elkaar geflanst fotoboekje met tekst en/of rugtitel kan verschuilen achter mijn onbeholpenheid,  mijn per ongeluk -" voutjes".

Maar daar begon ik helemaal niet mee. We gaan een weekend naar de Ardennen. Naar een fantastische omgeving, naar een fantastisch mooi huis , maar bovenal met een fantastische eamilie.