Wereldverkenning

Zo! De woonkamer heb ik nu wel gezien. De keuken ook, en daar is trouwens helemaal geen lol  meer aan, op de prullenbak na dan. De laden, daar mag ik niks uit pakken, op de deur van de vaatwasser mag ik niet staan,  en als ik de klemmende ovendeur open trek klap ik meteen naar achter, nee dat heb ik gehad.

Ja,  okee de woonkamer, daar staat mijn auto geparkeerd en al mijn speelgoed is daar zo'n beetje. Dus daar doe ik het voorlopig nog maar mee. Al is mijn klauterwerk gereduceerd tot de eetkamerstoel en de bank sinds ik een lantaarntje aan gruzelementen  heb laten vallen tijdens de klim op mijn speelgoedkist. Ook verboden verklaard.

De tijd is rijp voor nieuwe ontdekkingen. Mijn eerste project is het los schroeven van het traphekje. Daarvoor mocht ik oma's fietssleutel gelukkig even lenen.

Als ik straks zelf naar beneden kan schroef ik meteen de buitendeur los. Dan kan ik de blauwe Wierks vrachtwagen van dichtbij voorbij zien rijden.

Mijn tweede project wordt de beklimming van de schutting. Zodra ze me buiten laten op het balkon begin ik met oefenen.

Mijn derde project is het graven in de bloempotten. Want welke bloempot was het nou ook alweer waar ze cavia Lola in begraven hadden? Als ik dit vaak genoeg doe , zal je zien dat mijn vader een zandbak voor me maakt om er vanaf te zijn.

En als mijn vader een beetje opschiet met het repareren van mijn motor kan ik ook daar eindelijk mee gaan rijden. Ik ben er helemaal klaar voor, hoor.