Sjaan en Cor op vakantie

Tante Sjaan en ome Cor zijn op vakantie. In september, na de drukte. Ze hebben de caravan van de vaste standplaats gehaald en achter de auto gekoppeld en staan nu op een camping in de Ardennen. Heerlijk rustig. En omdat tante Sjaan van haar dochter een tablet had gehad om met haar te kunnen communiceren zonder lijfelijk aanwezig te zijn, is ze die nu in de vakantie aan het uitproberen. Ik snap het cadeau van haar dochter volkomen. 

Alle contacten staan in haar verzendlijst en door één druk op de knop hebben nu alle mensen in die lijst, inclusief de tandarts, de huisarts en de cardioloog van ome Cor, een indruk van hun eerste vakantiedag.  Lees even mee:

 

"Hallo lieve schat het is hier prachtighoorwel wat regengehadmaarwe zijnniet van suiker hoor dus dat geeft niet. in de caravan zitten we lekker droog.Je vader kan hier ook lekker zijn sigretjes roken zonder steeds aan zijn dokter te hoeven denken we zitten midden in de natuur maar wel op een camping met wiefie zoals jij gezegdhad dat moest toch anders kan ik niet met je praten haha. Onderweg hebben we nog in de file gestaan maar we zijn bij een tankstation even een bakkie gaan doen ja niet in het tankstation hoor gewoon in de caravan we hebben alles bij ons dan zouden we toch gek zijn om vijf euro uit tegeven als je drie pakken koffie bij hebt.wil jij aan de buurvrouw vragen of ze elke dag de plantje buiten water geeft anders zijn ze straks verpieterd als we terugkomen de post maakt niet uit je vader staat nu zijn vissnoer uit elkaar te pluizen zit helemaal in de klit wat hebbie er toch aan he vissen vangen ik vind het maar zielig hoor. Alles goed met de kinderen? ik ga zo lekker een bakkie koffie zetten en we hebbennet  gebak gehaald bij de bakker hier in het dorp we letten even niet op onze lijn hoor hahaha je vader zal starks wel zijn aangekomen die loopt me toch te genieten. Biertje hier biertje daar maar ja daar is het vakantie voor hoor . tot de volgende keer doe je Wim en de kinderen de groeten en wil je de vuilcontainer nog aan de straat zetten donderdag niet vergeten hoor  doei oh je vader zegt ook gedag."

 

We kijken al uit naar het volgende bericht van haar.

Zo fijn , die nieuwe communicatiemiddelen.