?????

Heeeeeee, eindelijk tekst!

Waar heeft ze het over , denken mijn nieuwe lezers.

Het zit zo, als beheerder van mijn website kan ik zien hoe vaak ik gelezen word, waar mijn lezers vandaan komen en welke blogs er vaker gelezen worden. Een soort van ranking, en dit wisselt van dag tot dag. In de periode van mijn wedstrijden gaven jullie de voorkeur aan die blogs waarin ik schreef over mijn voorbereiding, maar er was een heel nieuwsgierig aantal lezers die blijkbaar  telkens even moesten kijken wat er onder de titel ????? geschreven werd. Deze volkomen lege blog( tot nu dan) scoorde hoog. Weer niks, shit. Volgende keer weer eens kijken, weer niks, shit! Prachtig. Vooral omdat ik er geen specifieke bedoeling mee had vond ik het zo grappig dat zo'n titel als deze de nieuwsgierigheid kietelt.

 

GRRRRR!!

Iedereen weet wat vraagtekens zijn en waar ze voor dienen, maar staan ze ineens met zijn vijven achter elkaar dan krijg je zoiets van "Huh?", nee, meer van "Hmmm?"  Nee, slaat nergens op, maar je weet vast wat ik bedoel.  Net zoals ik dit schrijf bijvoorbeeld F&%#C!! Dit zou vast een prima wachtwoord zijn, maar het ziet eruit als een vloek en uitspreken kan je het niet, maar als ik het laat horen weet je dat je gelijk had als je  dacht dat het een uitroep van boosheid was.In strips stond er vroeger dit : GRRRRRR!!!! , als de zware jongens boos waren op Donald Duck.

 

Oepsie!

Vroeger. Ik lees hem niet meer, maar ik kan me voorstellen dat er nu gewoon "KUT!" staat in zo'n ballonnetje.Het is een woord geworden als , ja, ik gebruik dit ook: SHIT! Niemand die je  beschaamd hoort zeggen, oh, sorry, hoor, het floepte eruit voor ik er erg in had. Zoals een hardgrondig GVD , wanneer je met een hamer op je duim slaat bijvoorbeeld. Nee, hoor, gewoon zonder verontschuldiging zegt iemand dat het gewoon zo kut is dat haar  nagel zojuist is afgebroken, om maar iets stompzinnigs te noemen.

Ook in interviews op tv wordt dit woord , wat weergeeft dat het behoorlijk vervelend was , gewoon als normale taal gebruikt. De weerman op tv zegt gelukkig nog niet dat het morgen kutweer wordt, maar ja , dan zou hij het wel erg vaak moeten gebruiken. "En dan gaan we nu kijken naar het weer van morgen. Vanuit het oosten steekt een harde kutwind op, gevolgd door kutbuien gedurende de hele dag. Behoorlijk kut als je erdoor moet,  enzv." 

Maar als je het een klein kind hoort zeggen klinkt het toch wel erg raar, of niet? Net zoals wanneer ik een van mijn kleuters af en toe "What the fuck!" hoor zeggen. En wij geven niet eens Engels aan kleuters op school.

 

Maar ik dwaal af. 

In het kader van nieuw statistisch onderzoek ben ik erg benieuwd wie nu deze blog gelezen heeft ( en dus of hij zal  stijgen in de ranking) en er vervolgens bij een volgende blog weer intrapt , of dat het nieuwe lezers zijn die hun nieuwsgierigheid niet kunnen beheersen.  Ik ben benieuwd.......