Op vakantie

Het is al een paar weken vakantie, maar nu ben ik OP VAKANTIE. Dat betekende dus koffer pakken, aan van alles en nog wat denken en dat vooral natuurlijk 's nachts. Maar het is allemaal goed gekomen. Ik heb er gewoon een hele nacht opblijven voor over gehad, omdat we een hele vroege vlucht hadden en ook nog vanaf Schiphol. Dus een uur met de auto eerst nog. Maar dat is allemaal alweer meer dan een week geleden.

Hier zie je me, 1 uur na aankomst, verslagen op een bankje zitten, omdat de rugzak met fotoapparatuur zojuist gestolen was. Welkom in Salou!

Dat was dag 1. Wil je meer weten?

Dag twee regende het af en toe. En met af en toe bedoel ik af en toe behoorlijk stevig. 

Dus tussen de buitjes door deden we ons te goed aan lekkernijen.

Meer weten?

Nou over het weer kan ik verder kort zijn: het was warm en het is nu nog steeds warm. Waardoor ik geen zin had om ook maar iets te ondernemen en helemaal terug kwam op mijn heimelijke jaloezie  op Esther als het bij ons in NL koud of nat was. Wat ben ik blij met de airco op de hotelkamer. En wat heb ik een bewondering voor de werkende mensen in Spanje. Gaan jullie maar lekker vroeg met pensioen, hoor. Net als de Grieken. Jullie mogen van mij.

 

Nou lijkt het net of ik het niet leuk heb, maar dat is niet waar. Ik ben op vakantie met mijn maatje en dat betekent dat ik af en toe in mijn broek pis van de lach. En zo is het elke -Op Vakantie-  steeds weer.

Morgen staat er iets leuks op het vakantieprogramma. We gaan met de trein ( niet die trein natuurlijk) naar Barcelona, naar Esther voor een paar dagen. Joepie!

Hartstikke leuk! Leuk om te zien waar ze woont en leeft en misschien zien we haar vrienden en vriendinnen. We kijken er naar naar uit.

Maar diep van binnen heb ik ook een beetje heimwee. En dat komt omdat we ook nog contact met het huisfront hebben. Hadden ze deze foto nou maar niet gestuurd.

En om geen scheve ogen te krijgen. Ja, lieverds, ik zie jullie ook graag weer heel snel, hoor.