Max is the best!

De outfit van een held (je)

Mama sluit haar verlof af met een etentje met de familie. Een nieuwe periode breekt aan voor haar .En voor mij en auntie,  de oppasploeg.

Er is veel geoefend met de fles en Max heeft de strijd om de borst zo nu en dan te verwisselen voor een fles opgegeven .Maar hij heeft laten zien dat hij het kan! Met pijn in zijn buik weliswaar, maar je weet bij baby's nooit of dat zo is. Bij kinderen is alle ellende altijd vertaald in buikpijn. Weet jij veel wat er in zo'n klein koppie omgaat en of er überhaupt  iets in dat koppie omgaat. Als bijen al heel slim blijken te zijn-wat een klein koppie hebben die wel niet- misschien onderschatten we het babybrein ook wel. Wie weet voelt hij de onzekerheid van zijn mama aan of het allemaal wel goed gaat komen als zij mensen in het ziekenhuis weer beter staat te maken. Misschien vindt hij het wel zo gezellig bij mama aan de borst dat hij bang is dat hij dat moet opgeven als hij die rubberen speen accepteert. Voor hetzelfde geld ben je de rest van je babytijd overgeleverd aan dat rubberen geval.

Maar nu hij heeft gemerkt dat papa en vooral mama coulant zijn en hem zijn geborgenheid aan de warme moederborst ook nog gunnen is het verzet opgegeven. Voor de oppasclub ook een prettig idee. Volgende week starten we in dubbele bezetting: auntie en oma. Samen staan we sterk. Samen gaan we genieten van dit kleine scheetje met zijn pittige karaktertje. 

 

 

Tante Anouk en Maximilian