Prepprut

Om even terug te komen op mijn mini-prep, die was nutteloos. Het weekend van de fotoshoot was het nat en koud, het hele feest ging niet door en is verplaatst. Om de shape die ik toen had vast te leggen hebben we een bikinishoot in de tuin gedaan, mijn man en ik. Zie de foto hierboven voor het resultaat.

Ik heb tot de nieuw geplande datum nog anderhalve week.  Ben ik weer een mini-prepje gestart? Nou nee hoor, voor hetzelfde geld is het dan weer koud en nat en wordt het weer verplaatst en dan zit ik straks de hele zomer op een houtje te bijten voor een eventuele , mogelijke fotoshoot aan het strand. En je weet het hier nooit, he. Denk je, hee morgen mooi weer, we gaan naar het strand! Sta je ten eerste met heel Holland , die op datzelfde geweldige idee kwamen, in de file, moet je vervolgens een pokkeneind lopen om zeker op twee meter afstand van anderen te liggen en dan lig je daar, met kippenvel, want dat deel van het land bleek nou net het koudste plekje van heel Nederland te zijn. Lekker afgekoeld aan het strand, dat wel.

Misschien moet die shoot beter niet in bikini of badpak plaatsvinden, maar in zomerjurkje of zo.  Ik heb er nog wel een paar lekker warme bontlaarzen uit de jaren -70 bij om mijn koude strandvoeten in te stoppen.Ik kan het altijd voorstellen aan de fotograaf natuurlijk. Ben ik meteen van de verborgen vetrolletjesangst af. Ik zal eens kijken of hij dit iets vindt.