Groei

De afgelopen jaren heb ik hard getraind om mijn prestaties op powerliftgebied te verbeteren en later om  mijn lichaam te verbeteren. De laatste paar jaar stond in het teken van groei, van aanmaak van spieren. Ik heb best wat resultaatjes behaald en op deze foto vind ik dat er best wat groei te zien is. 

Sorry lui..

Zo! Dit was even een testje, haha! Nu heb ik niet alleen de aandacht van mijn vaste omabloglezers, maar ook van de nieuwsgierigen die dezelfde sport beoefenen en wel eens willen lezen wat ik ga vertellen over groei van spieren. Sorry, jongens, ander keertje, want ik heb veel leukere dingen te melden die alles met groei te maken hebben. 

Oma. 3.0

Ben ik net een beetje gewend geraakt aan mijn nieuwe titel van oma ( ik noem mezelf zelfs al oma, " Zal oma een verhaaltje voorlezen?" )is het volgende kleinkind al weer op komst, en wel zeer binnenkort. Mama Yvonne heeft een prachtig rond buikje, nou ja, zeg maar buik, maar wel zo rond , dat het lijkt of er een bal op haar voorkant geplakt is. Verder is ze dezelfde mooie slanke dochter als daarvoor. Nog een paar weekjes en dan zijn we weer een popje rijker. We kijken er allemaal naar uit. 

En als het niet nog mooier kan meldden zoonlief en zijn vriendin een paar weken geleden dat ze bijles in rekenen nodig hadden, want volgens hun is 1+1=3. Maar een prachtige echofoto laat zien dat 1+1 inderdaad 3 is!

Mijn zoon wordt vader! Een oom wordt zelf papa. En mocht het een jongetje zijn, dan gaat de wens van zijn wijlen opa in vervulling en sterft deze tak van de van 't Zelfdes niet uit. Snap je nu over welke groei ik het heb? Deze familie is aan het groeien, en  voor ik het door heb lopen en kruipen er hier in de kamer kleine ukkies en verandert mijn huis weer in een huis waar kinderen zijn.

Heerlijk!

Er staat nu al permanent een kinderstoel in de kamer , en net als vroeger een berg speelgoed,  en heb ik boven een kinderkamer met een bedje en commode waar ik straks drie maten luiers in moet leggen.  Marcella, de aanstaande mama, voelt zich goed , zo goed dat ze bijna zou vergeten dat ze zwanger is en het liefst net als de aanstaande papa van de Euromast was gaan abseilen. En heerlijk om ook dit stel zo gelukkig te zien.

 

Maar goed, één ding tegelijk graag. Eerst Krijgt Max een zusje. Of een broertje. Het is nog steeds een grote verrassing. En ondertussen zorg ik voor mijn persoonlijke groei, maar daarover een andere keer.

Beloofd.