Ten strijde!

Iets minder dan 8 weken te gaan

. En mijn battle met mijn onderdanen   is nog niet gestreden. Waar gaat dit over?

Kont van de juf

Over mijn benen. En wat daaraan vast zit: mijn billen. Bij mijn laatste meting bleken mijn billen wel iets gegroeid: jippie! " De juf heeft een dikke kont! " Mooi, zo, dank je wel. Maar mijn benen hebben er gewoon geen zin in. Best hoe ze zijn, scheelt je geld, hoor, anders moet je allemaal nieuwe broeken kopen. Nou ja, het zij zo. Maar mijn strijd gaat over iets anders.

Als je al sinds je babytijd met deukjes in je billen loopt ( en in babybilletjes is dat schattig, maar bij een bikinifitnesswedstrijd uit den boze) dan moet je daar harde maatregelen tegen treffen. 

Je huurt een sterke fysiotherapeut in om die benen flink onder sterke handen te nemen: rollen met die huid, duwen en trekken. Vervolgens pakt hij je in, nee alleen je benen. Met een duur goedje , afkomstig uit Spanje en met huishoudfolie. De volgende dag na de behandeling zien je benen er bont en blauw uit, maar dat zal je een worst wezen. Alles voor de goede zaak!

 

Elke tip die tot verbetering kan leiden grijp je aan. Zoals de koffiepakking; zelf te maken. Heel simpel, je zet koffie, die gooi je weg, maar de warme koffieprut bewaar je en meng je met suiker en kokosvet. Dat wordt een troep, niet te geloven, maar je zet door. Deze prut gaat op je benen, daarna wikkel je huishoudfolie om die benen en in laten werken. In de tussentijd kan je aan de slag om je badkamer koffie/suiker/vetvrij te maken. 

Na een week ben je weer aan de beurt om gerold, geduwd en gecupt te worden en hoor je dat er een allerbeste pakking bestaat: de algenpakking!  Morgen naar de drogist voor aambeienzalf en algenpakking. Aambeienzalf, hoor ik je denken. Ja, aambeienzalf! Geen aambei te zien of te voelen, dit gaat gewoon op  de benen en de billen. Schijnt ook super te zijn.

Veni , vidi, vici!!