Bedankt!

Website

Het is bijna twee jaar geleden dat ik mijn eigen website lanceerde onder de naam Powergran.nl , met als doel om mijn blogjes over mijn belevenissen als oppasoma op te slaan en te delen als ik dacht dat het leuk zou zijn voor anderen om mee te beleven.

Er waren veel onderwerpen die, wanneer ik ze teruglees, voor mij in ieder geval , heel leuk waren. Maar ja, dat komt natuurlijk, omdat zodra ik het weer lees mezelf weer direct terugvind in die belevenis van toen.

Niet alles ging over Max en over onze avonturen samen. Er waren ook kritische stukjes bij over onderwijs en over de ontwikkeling van kinderen. En dan waren er nog perioden waarin mijn sport centraal stond; je bent powergran of je bent het niet.

Bezoekersaantal

Dat er meerdere mensen van mijn gekrabbel genoten hebben ( of waren jullie gewoon nieuwsgierig?) blijkt uit het grote aantal bezoekers. En had ik me een paar weken geleden nog voorgenomen om mijn gestelde doel van 15.000 page views voor het einde van dit jaar te behalen? Ik zit er al ruim overheen en het jaar is nog niet eens om! Dank jullie wel! 

Denk niet dat dit behaalde doel mij rijk maakt of zo, hoor. Het gaat om niks. Net als het meedoen aan een bikinifitnesscontest om niks gaat. Het is alleen de eer die ik mezelf doe toekomen. Gewoon voor de fun en ook om jullie een beetje te vermaken.  Een trouwe lezer van mijn blogjes merkte al eerder op: "Maak er een boek van voor Max voor later!".  Dat idee is blijven hangen en ik ga ze zeker bundelen, de avonturen die ik met Max beleefd heb. En misschien ook voor Tess en voor......??

 

 

 

Herkomst

Heel leuk vind ik het om te zien dat mijn blogje over de hele wereld gelezen wordt. Leuk? Ik vind het fantastisch! En het maakt me apetrots.  Maar het maakt me ook vreselijk nieuwsgierig; wie zijn het die mijn blogjes  zelfs aan de andere kant van de oceaan lezen?  Het moeten toch zeker Hollanders zijn, want ik schrijf alleen maar in het Nederlands. Maar ook hen wil ik heel hartelijk bedanken dat ze de moeite hebben genomen om mijn schrijfsels te bekijken.

Ik zou zeggen, ga door! En deel mijn verhaaltjes als je denkt er een ander ook mee te kunnen vermaken.

 

Dan rest mij nu nog jullie allemaal een heel gezond en liefdevol 2019 te wensen.

En blijf powergran.nl volgen, want volgend jaar wordt het nog veel leuker!