Publicatie van mijn eerste boek

Eindelijk, eindelijk gaat het gebeuren, de publicatie van mijn eerste boek. Na mijn enthousiaste aankondiging van een hele poos geleden waren er wat strubbelingen. Uiteindelijk heb ik besloten om het hele gebeuren in eigen hand te houden en alles zelf te regelen. Dit dan wel met de hulp van mijn dochters Esther( zij deed de rectificatie) en Anouk( zij deed de technische realisatie). Het boek was op een bepaald moment klaar en kon besteld worden. Ik bestelde zelf een proefexemplaar, maar bij nader inzien klopte er toch nog iets niet aan  de indeling en durfde ik de coverfoto niet te gebruiken. Er zatenmogelijk auteursrechten op en al zou mijn oplage niet groot zijn, ik wilde niet het risico lopen later met een claim te zitten. En dus moest er een nieuwe cover komen en de indeling veranderd worden, een klusje waar ik de hulp van Anouk bij nodig had, maar wat  met de drukke feestdagen nogal vertraging opliep.

Maar jongens, deze week wordt het afgerond en kan mijn boek de verkoop in. Eindelijk! Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Hier volgt een inkijkje in het verhaal. Een fictief verhaal over een jonge vrouw die te maken krijgt met haar stalkende ex en  helemaal opgaat in haar fantasie van zwangere vrouw. Ik ga natuurlijk niet te veel verklappen, de rest moet je zelf maar lezen. 

 Mijn volgende manuscript ligt al klaar  en zal zodra "Ach, kindje toch..." gepubliceerd is ook gerealiseerd gaan worden.