Mallorca Tour

Binnenkort sta ik aan de start van de Mallorca Tour! Voor je gaat roepen: Wat geweldig! Voor welk goed doel ga je fietsen? Wanneer ga je van start? moet ik je even iets uitleggen. Ik, wij, mijn coach en ik, hebben al zeker anderhalf jaar een mountainbike. In de schuur. Niet eens staand, maar hangend. Nou dan weet je vast al hoe vaak wij hem op zijn wielen zetten om te gaan " mountainbiken".

 

Ten eerste is Nederland zo plat als een jongenstiet,  althans hier op het eiland. En ten tweede zal ik het eiland niet af fietsen, want voor je zover komt heb je al zo'n verschrikkelijke zadelpijn dat de lol er op voorhand voor een volgende keer af is.

Maar aangezien ik met een verslaafde samenwoon zal het er toch van moeten komen, zij het met wat aanpassingen. 

Verslaafd? Ja, aan Marktplaats. Kan dat? Jawel hoor, dat kan , want het is hier al jaren aan de gang. Zo zijn we aan die fietsen gekomen. En aan nog veel meer andere goederen , van gewone fietsen tot gereedschap tot foto apparatuur tot bolderkar en complete kinderkamer toe. En dit is slechts een kleine greep uit de heen-en-weer spullen.  Want gelukkig verdwijnt er middels Marktplaats ook wel eens iets uit ons huis.