Zoek de verschillen

Even goed kijken! Valt je iets op? Ja, oké klopt, Max heeft een andere muts op. En verder? Haha, ja, goed gezien. Voor de blinden en slechtzienden: Max zit op de ene foto in een driewieler met oma-aandrijving en op de andere foto in een BUGGY!

Ja zeg, ik laat me door zo'n buggy toch niet kisten. 

 

Je ziet het aan Max ook, hij is helemaal buggy-happy. Oma ook, maar dat heeft alleen met de overwinning te maken, want het rijden met een buggy met zwenkwielen vereist een bepaalde vaardigheid. Wil je rechtdoor dan heeft die buggy dat nog niet in de gaten en slaat eerst links en vervolgens rechtsaf. Om voorbijgangers niet te laten merken dat jij de buggy niet onder controle hebt of om ze zeker niet de indruk te geven dat er een oma onder invloed om 11 uur 's ochtends aan de wandel is, probeer je door flink in de handgrepen te knijpen je roer recht te houden. Veel praten leidt voorbijgangers ook af. Tegen Max natuurlijk, anders zijn de verdenkingen nog ernstiger. 

Nu Max losloopt zal hij het weten ook. Dus mag hij uit de buggy en zijn eigen vervoermiddel duwen. Er is niks leukers, want al zie je duwend niets, des te leuker is het als er opeens een hond aan je staat te snuffelen. 

Een joekel van een hond, maar een lieve goedzak die geen kind kwaad doet verzekert zijn baasje ons. De hond en Max vinden elkaar leuk. Max loopt op hem af en aait hem. Dan gaan baasje en hond weer verder en Max zwaait ze na, en het lijkt zelfs of hij "dag!" zegt.

Ja, zo stappend beleef je nog eens wat. Grote wagens die voorbij rijden, waar dan je even melding van moet maken. Zo van " oma, zie je dat?" Stilstaan en kijken naar de kippen op een eilandje. Weer een grote vrachtauto. En dan weer verder duwen.  Maar oma heeft dan wel alle tijd van de wereld, maar heeft voor vertrek te veel water gedronken en dan weet je het wel weer. 

En dus wordt er een tegenstribbelende minion in de buggy gezet , maar als Max eenmaal zit geeft hij zijn verzet op. Je wordt ook hondsmoe van al dat lopen.