Ik ga op reis en neem mee...

Een bikini met glimmers, een bikini zonder, stiletto's, slippers, sieradenopsmuk, een berg make up, een set valse wimpers, een sportoutfitje met een mini sportbroekje en oh, ja een tandenborstel ook nog. En een pan, een kookplaatje, een  tosti apparaat en een zak met geld. Want dit reisje kost geld, veel geld.

Wie neem ik mee? Natuurlijk mijn hubby, maatje, chauffeur, persoonlijk assitent in onzekere dagen  en een heleboel andere toppers die allemaal hun prachtig gespierde  beste beentje voor zetten om voor het Nederlandse team zoveel mogelijk bekers en medailles in de wacht te slepen. Uit voorzorg hebben  we meerdere Nederlandse vlaggen  bij ons.  

Het is donderdag en ik loop als een kievit. Met een linkervoet die nu zwart ziet van een bloeduitstorting, maar dat is dan ook alles. De foto is van dinsdag. Maandag kletterde een 25 kg schijf van mijn rug en de 15 kg schijf volgde. De zwaarste landde op mijn voet, de lichtste viel er netjes naast. Het is goed dat de muziek i  de gym hard stond zodat niet iedereen  de hartgrondige vloek kon horen. Meteen zag ik de hele wk trip aan me voorbij gaan, maar jongens wat ben ik sterk. Ik vang gewoon 25 kg met 1 voet op en de volgende dag is er niks aan  de hand.

Het wachten is nu op de vlucht naar Athene.Ik ben er klaar voor. 

Wordt vervolgd....