Road to Olympia, deel 7

Na een paginagroot stuk, compleet met dito foto, ( het had iets kleiner gemogen, van mij) in AD de Dordtenaar werd ik op school gebeld door....??  Wat was het toen het gesprek beëindigd was? RTV Dordt? Of was het TV Rijnmond? Ik had geen idee, maar wel dat ze belden voor een interview. Wat wil je nog meer weten, dacht ik, alles staat al in vorige interviews. Maar zo werkt dat niet. Als ik, schrijvende,  denk dat ik niet meer op bepaalde zaken hoef terug te komen heb ik het mis, want er zijn natuurlijk altijd nieuwe lezers die dan pas inchecken. Nou, beste nieuwkomers, jullie krijgen ook een kans om erachter te komen wat ik in november in Las Vegas ga uitspoken. Je kan het zelfs bekijken ook, want er zijn bewegende beelden van mij en mijn maatje gemaakt. Door....( ik ben er inmiddels achter) TV Rijnmond.

 

De cirkel wordt groter, van een stukje in het wijkkrantje tot stadskrant, naar tv in het Rijnmondgebied. Leuk?  Ja, het interview was leuk, ik heb gewoon getraind met een cameraman op de achtergrond, hetzelfde met  poseren. Dat was leuk en ik vond het geweldig van de reporter van TV Rijnmond dat ik amper doorhad dat hij er was.  Geen idee wat ik er verder van vind. Word ik er nerveus van? Nee, hoor. Dit was gewoon gezellig.  Wat ik zeker  erg leuk vond was het interview met Peter. De man die zich telkens naar de achtergrond verplaatst en mij naar voren schuift, terwijl hij degene is die mij zover gebracht heeft. Terecht dus dat hij nu eens de credits krijgt die hij verdient.

Het complete verslag zal online te zien zijn en op de regionale zender van TV Rijnmond. Ben benieuwd of ik me moet gaan schamen voor de dingen die alleen ik zie of hoor van mezelf, want zo gaat dat. Wat zit mijn haar gek of wat zeg ik nou? Wat klinkt mijn stem vreemd en waarom hou ik mijn buik niet meer in. Je kent dat gezeur vast wel.

Dit is hem geworden. Valt best mee eigenlijk, he.