Speelvoedkroelverschoonenherhaal

 

Eigenlijk had er voor de titel nog "wekgeniet" moeten staan. Max ligt heerlijk te slapen, maar ook voor hem breekt er een nieuwe dag aan, dus meneer moet wakker worden. Hij houdt van uitslapen zo nu en dan, maar dat bewaart hij maar tot het weekend. Daar doet hij zijn ouders een groot plezier mee. Maar oma is vandaag niet voor niks vroeg opgestaan en naar het oppashuis gesjeesd op de fiets.

 

Niks leukers dan het wakker worden van een slaperige baby te observeren. Doet me meteen denken aan zoon S die er ook zo lang over deed voor hij het daglicht aankon. Geweldig.

Max doet er iets korter over. Na het oogwrijven en knipperen en weer oogwrijven en langzaam ogen openen bedacht ik dat dit leuke beelden zouden opleveren. Snel de camera gepakt, maar te laat..een klein slaperig en verbaasd koppie kijkt me recht in de ogen aan.  Met daaropvolgend een lachje. Zo van, oh ja, die ken ik nog. 

 

Na twee uur is het tijd voor een ochtenddutje. En ik doe mee, want zelfs voor een powergran hakken twee wedstrijden binnen twee weken er in. Ja, a.s. zondag sta ik weer in het theater , nu niet alleen, maar naast vijf mooie dames. Een prijs zit er deze keer niet in, maar ik mag me dan officieel B atlete noemen. Een mooie status voor een oma van 59. En daarna gaat het grote "Me myself and I "gebeuren voor een jaar in de koelkast. Lekker trainen, eten en genieten van leuke dingen.