Vier dagen...

"Waar blijft de spam van vandaag?" stuurde mijn coach Richard in een appje. Holy shit, dat is waar ook, we hadden afgesproken dat ik het poseren nu dagelijks zou oefenen en dat bevestigen met een filmpje aan zijn adres.  Mijn coach, net geopereerd, wilde ik niet met mijn lijf lastig vallen en zeker niet met Pasen. Dus trok ik mijn bikini aan en deed weer een poging om het poseren een beetje op te krikken. Het wedstrijdseizoen was nu weer op volle toeren en op instagram kwamen de filmpjes van winnende dames voorbij, waarin ze hun podiumkunsten op poseergebied aan de jury lieten zien. Mijn hemel, wat moet ik dan nog veel oefenen, zeg!

In de komende vier dagen zou ik er niet veel vooruitgang in kunnen boeken, vrees ik. Maar ik hield me aan de afspraak met Richard en stuurde een filmpje in ondergoed, wat eigenlijk niets verschilde met de bikini, maar dan zonder de overdreven bonbonella's. 

De vorige afspraak die ik met hem had gemaakt was ik nog niet nagekomen, namelijk die over het opgehoogde aantal calorieën. Ik zit nog steeds onder het aanbevolen aantal en dat is niet de bedoeling. Mijn huid is slap en rimpelig en misschien dat het met het opvullen nog enigszins goed komt, maar ook dat wordt misschien lastig in vier dagen tijd. Gisteren probeerde ik het met een extra broodje goed te maken, maar dat zat me zo in de weg dat ik het langzaam moet opvoeren. Ik ga er de komende dagen mijn best voor doen. Ik ben ook heel benieuwd wat Richard nog voor me in petto heeft of dat hij groen licht geeft.

De foto's zijn niet onaardig, maar je weet hoe het met foto's is, als het licht goed is dan zie je er fantastisch uit. Maar op het toneel kan dat heel vervelend uitpakken. 

Ik heb trouwens tegenstanders! Jippie! Er zijn nog twee dames die in mijn klasse meedoen en dat is hartstikke leuk!

Ons hotel is geboekt en wat mij betreft mag het zover zijn. Kom maar op met die wedstrijd.