Road to Olympia, deel 2

De weg naar Olympia in Las Vegas loopt via Tsilivi, Zakynthos in Griekenland en ik hoop ook nog via Barcelona in Spanje. 

We zijn  op dit moment aan het " vakantie vieren". En al had ik mezelf al in een voorbereiding gestort, deze 13 dagen ga ik gewoon " vieren". De laatste check up gaf een vetpercentage van 12, 7 % aan en dus kan ik me wel een vakantiefeestje veroorloven.

Om toch nog een beetje een gevoel van trainingsritme aan te houden heb ik wat elastieken rotzooi in de  koffer gegooid en creatief als we zijn doen we daar wat oefeningen mee. We= de coach en ik, d.w.z. de coach zit en zegt, ik doe. De online coach zorgt ook nog voor wat mentale ondersteuning en wat handige tips, althans daar wacht ik momenteel op. Maar mijn vertrouwen in hem is groot en geduldig.

Het appartement heeft een fantastische keuken waar ik, als ik wil, de allerbeste maaltijden die je voor een wedstrijdvoorbereiding kan bedenken zou kunnen maken. Maar, hee, ik ben in Griekenland, en op vakantie, dus ik laat de souvlaki niet mijn neus voorbij gaan. 

Wordt vervolgd jongens!