Vakantieterugblik

De dagen vliegen voorbij en ik heb amper door dat het nog maar kort geleden was dat we op vakantie waren. Jammer genoeg waren A&A er niet bij, anders was mijn geluk helemaal compleet, maar misschien gaan we het nog eens meemaken dat de hele club bijeen is. 

Max in the spotlights

De vakantie was heerlijk en stond toch wel een beetje in het teken van Max. Veel aandacht voor hem van ons en veel aandacht voor hem van de mensen in het hotel. Ieder lid van de bediening in het restaurant wond hij om zijn vinger met zijn glimach en als ze weer langsliepen draaide zijn hoofd zoals een uil dat kan, bij wijze van, en keek hij ze verliefd na. Werd er getennist, dan was Max de ballenjongen, of de scheidsrechter of de hooligan die de wedstrijd kwam verstoren. 

 

Overal bij zijn en niks missen

Werd er gefitnesst, dan deed Max mee, en waren zijn skills onnavolgbaar voor de meeste van ons. Werd er gezwommen, uh, nee er werd door ons niet gezwommen, want wij vonden het veel te koud om te zwemmen, maar Max wel. In het begin zat de schrik van zijn zwemlesavontuur er nog flink in, want toen hij samen met papa in het water was en het water tot aan zijn oren kwam wilde hij niets liever dan weer veilig op de kant. Maar een dag later, na een beetje poedelen op de kant, een beetje spetteren en spatteren was er niets leukers dan dat en moest er een bibberend tegenspartelend jongetje uit het water gehaald worden.

Werd er gewinkeld dan was Max het in ieder geval die met een nieuw outfitje thuiskwam. Dat hij om dat te bemachtigen eerst zichzelf en opa ondergespuugd had was niet nodig geweest. 

Werd er door ome Stephan gefotografeerd dan was het Max toch wel die het vaakst vastgelegd werd met ieder lid van de familie.

Max, jongen , geniet nog maar even van deze aandacht die je van iedereen krijgt, want over een paar maandjes zul je moeten delen. En dat kan weleens zuur worden. Dus ik zou zeggen, alvast een klein beetje beginnen met afkicken, jongen. Het zal zwaar worden, want in deze familie zijn we allemaal verslaafd aan jou. En met je broertje of zusje zal het met ons alleen maar erger worden, want ook hij of zij is zo vreselijk welkom.