Mislukt

Na gezellige familiedagen is het dan toch eindelijk zo ver. Dochter senior vertrekt zondag, samen met haar vriend, naar Mexico. Het uitstel was van korte duur, maar nu de prijs van de vlucht acceptabel genoeg is, kan de boel ingepakt worden voor vertrek.

Ontsnappen

Dochter junior gaat haar nog voor; zij vertrekt zaterdag weer naar Zakynthos. Het avontuur en de liefde bepalen de bestemming van onze oudste en jongste dochter. Er is geen houden aan. Dat verklaart waarschijnlijk het fanatisme in de Escaperoom van vorige week. Ontsnappen zouden ze! En wel rap ook! Waar Stephan relaxed de bestelling van de drankjes opnam wisten Cyril en Anouk niet hoe snel ze moesten ontkomen aan de opsluiting.

 

Alle gekheid op een stokje; geef ze eens ongelijk. Als je vriendje jarig is en jij daar bij wilt zijn,  boek je toch gewoon een vlucht naar dat prachtige Griekse eiland. En als je vriendje en jij op één lijn zitten wat avontuur betreft dan pak je je tas en stap je gewoon op het vliegtuig naar Mexico en dan zie je daar wel weer verder. Wat heerlijk als je zo in elkaar zit.

 

We hebben de afgelopen tijd een hoop familiekwaliteit beleefd. In de vakantie op Zakynthos, rondom de geboorte van Tess, met de komst van Anouk,  met de komst van Esther, met de kennismaking met Cyril  , en met de bezoekjes van Stephan en Marcella.

Binnenkort komt Alex weer terug op Hollandse bodem, onze Griekse  "Ertepeller" ( Papendrechter in carnavalstijd) , maar helaas op een te laat tijdstip voor een ultieme familiebijeenkomst. Op elke foto van de hele bende van ellende ontbreekt er telkens wel iemand om het plaatje compleet te maken.

 

Maar met Kerst 2019 moet het mogelijk zijn om de hele club voor de kerstboom vast te leggen, inclusief baby van 't Zelfde. Wat een mooi plaatje zal dat worden.