De speeltuin

Er is een nieuwe speeltuin geopend!

Een speeltuin zonder wipkip of kunstgras. Een speeltuin zoals kinderen die het liefst hebben, met van alles te ontdekken en te doen. Zo een die niet alleen op de motorische vaardigheden gericht is, maar veel meer biedt. 

 

De speeltuin is gratis en dat geldt ook voor de consumpties. Er is een scala aan spelmogelijkheden aanwezig en de beheerders bieden telkens nieuwe speelmogelijkheden. 

Zo kunnen de kinderen schommelen en klimmen, maar ook graven en grasmaaien. Er is zand en water, er is een grasveld om te voetballen en een tuin om verstoppertje te spelen of gewoon tussen de struiken te spelen. 

Er is voor elk kind een ijsje en volop eten en drinken, als ze daar tijdens hun ontdekkingstocht door de speeltuin  nog tijd voor hebben. Ook voor de ouders is er gratis koffie en thee of fris.

 

Aangeraden wordt om je kind kleding aan te trekken waarin geravot mag worden. Een verschoning meenemen is niet echt nodig. In de verschoonkamer zijn , buiten verschillende maten luiers, ook t shirts, ondergoed en korte en lange broeken aanwezig. De gebruikte verschoning dient bij een volgend bezoek wel weer gewassen teruggebracht te worden. Luiers zijn gratis. 

Los speelgoed kan geleend worden, maar dient ook weer bij een volgend bezoek ingeleverd te worden.

Bij slecht weer kan er binnen gespeeld worden. Er is een ruime sortering binnenspeelgoed aanwezig. Voor de allerkleinsten bestaat de mogelijkheid om een middagslaapje te doen, een ledikantje is aanwezig. Reserveren is hiervoor wel gewenst.

 Op gezette tijden mogen de kinderen een ritje maken in de bolderkar of plaatsnemen achter het stuur van een bus.

Er is toezicht aanwezig, maar van de ouders wordt gevraagd hun kroost in de gaten te houden, want de beheerders houden zich niet verantwoordelijk bij incidenten. 

Tijdens openingsuren is er plaats voor  maximaal tien kinderen, maar mocht het aantal onverwachts groter worden dan zullen de mogelijkheden tot spelen in de tuin hierop aangepast worden. 

Info over deze speeltuin? 

Mail of bel gerust naar mij.