Favoriete dagje uit

 Monkey town?

Je bent vrij en je wilt je zoontje van 15 maanden een leuk dagje uit bezorgen. Max in dit geval. Dan kan je naar Monkey Town bijvoorbeeld, waar alle aapjes uit de omgeving verzameld zijn. Dat is geweldig. Vooral als je  samen van de glijbaan gaat. Leuk voor papa en mama ook. Die kunnen dan ook weer even kind zijn. Maar het speeltuintje op de hoek van de straat biedt ook allerlei leuks, zoals afgewaaide takken en elzenpropjes die je kunt proeven.

Blijdorp?

Wat dacht je van een dagje Blijdorp? Ook fantastisch, maar een dagje achter de geitjes aan rennen op de kinderboerderij valt voor een dreumes in dezelfde categorie. 

Zwembad?

Een zwembad? Welnee, het bad in de badkamer voldoet nog prima en exclusief voor Max alleen. Lekker de borstcrawl doen zonder gespetter van andere kinderen. En hier mag je ook nog eens zelf het bad leeg laten lopen. Kom daar maar eens om in een zwemparadijs!

 

 

Nee, de snelweg!

Nee, het ultieme uitje voor Max is een ritje naar de rondweg en daar een mooi plekje uitzoeken om al het zware wegverkeer voorbij te zien gaan. Liefst trucks met oplegger, bus of vuilniswagen, maar ook bestelbusjes genieten zijn volledige aandacht.  

Het kan zo simpel zijn.