TBBBVED 

uit de Linda.online

TBBBVED is een afkorting. De titel zou niet op het beeldscherm van je telefoontje passen, vandaar maar even afgekort. Maar TBBBVED staat voor Tijdelijk Bekende Body Builder Voor Een Dag.  Dat was ik weer even: bekend voor een dag. Joepie! Ik liep op straat en de mensen keken me na; ken ik haar ergens van? Oh, ja, dat is de buurvrouw. Sommige spraken me in de winkel aan. Mag ik er misschien even langs?  Op de fiets leek het net of mensen me langer aankeken dan normaal.  Mijn haar zat weer eens niet zoals het zou moeten. Bij de boekwinkel vroeg iemand om een pen; voor een handtekening? Nee, om een kaart te schrijven.  Bij de kledingwinkel riep de verkoopster mij;  mevrouw! mevrouw! Ja?  Wilt u een mandje pakken! 

Kortom: geen hond die je herkent uit de Linda online, hoor.  Mijn moment of  fame was kortstondig en uitsluitend onder mijn "vrienden" op Facebook en Instagram. Bekend voor een dag, want de pageviews (de mensen die toch even snel een kijkje namen) op mijn website schoten als een vuurpijl omhoog en kwamen even snel weer als een baksteen neer. Dat waren alleen de nieuwsgierigen die alleen even kwamen gluren of het wat was. Maar even de moeite nemen om meteen een paar blogjes te lezen zat er bij de gluurders niet bij. Mijn trouwe fans die mijn blogjes trouw lezen heb ik gelukkig wel.  Dank jullie wel voor eeuwige trouw! Ik schrijf dus niet alleen voor mijn nakomelingen.

Misschien zijn mijn blogjes wat te persoonlijk en zal het een ander geen reet boeien wat ik te melden heb, of misschien leuter ik te veel, net zoals nu en moet ik sneller ter zake komen. Zeggen jullie het maar.  Of misschien moet het pittiger, smeuïger, sappiger, spannender.  Ik zou een verslag kunnen schrijven over mijn vrije donderdagen. De donderdagblogs. Vanaf 3 september is deze kleuterjuf officieel met pensioen. En lees nou goed voor je mij gaat feliciteren en gaat zeggen dat met pensioen gaan zo heerlijk is en dat je week zo gevuld is met allerlei vrijwilligerswerk of tuiniergedoe of zo, want het gaat maar om EEN dag! Alleen de donderdag dus. Ik kan er een beetje aan ruiken, een beetje proeven, een beetje snuffelen aan het idee, want verder is het gewoon een dag vrij natuurlijk, niks meer en niet minder.

Maar jongens, dan heb ik wel tijd voor handtekeningen en interviews en televisieprogramma's , hoor. Dus als jullie deze TBBBVED-er willen boeken kan dat via deze website.  En dan verdikkie wel een blogje helemaal uitlezen, want ik kan alles zien , hoor!