Vakantie!!

We zijn nu twee dagen thuis en het gewone leven is alweer zo gewoon. De traditionele voorjaarsvakantie zit er op. Gingen we vorig jaar met 7 personen, zo was het dit jaar ook. Alleen kon degene die het meest verknocht aan zon, zee en strand is vanwege werkomstandigheden niet mee en ging degene die vorig jaar nog lekker opgeborgen zat in de baarmoeder nu als middelpunt van de familie in babyformaat mee.

 

Jammer dat we onze dochter/zus/schoonzus/tante niet bij ons hadden, maar ze heeft het op ( geringe) afstand mee kunnen beleven. De jongste vakantieganger, daar draaide het deze vakantie toch wel om, althans voor mij wel. En ik wilde geen moment missen. Ik moest het strandbezoek  zo nu en dan laten schieten om toch niet alle fun te moeten missen.

 

Spannend

Benieuwd en misschien een beetje bezorgd om hoe alles zou lopen was ik toch wel. Wij hadden nog nooit jonge baby's meegenomen op vakantie.

Hoe zou het in het vliegtuig gaan? Nou, prima, hoor! Hoe zou hij slapen in het hotel? Nou, prima, hoor! Hoe zou hij het water vinden? Nou, prima, hoor! Hoe zou hij het bubbelbad vinden? Nou...het wordt saai,  maar natuurlijk vond hij dat prima. Zijn zonnebril? Prima! Zijn pet? Prima! Zijn nieuwe buggy? Prima! En zoals het bij iedereen geldt: als de kinderen het naar hun zin hebben hebben de ouders het ook naar hun zin.

 

Max blij, wij blij

Baby Max heeft alle lachjes laten zien die hij op voorraad heeft. Hij heeft de aandacht van iedereen gehad en heeft zich als een voorbeeldige baby gedragen. Alsof hij er zich van bewust is. 

Dit kleine mannetje heeft ons doen lachen, verbazen en genieten. Hij heeft de meeste foto's op zijn naam staan en van ons paparazzi gemaakt.De zon scheen volop, maar al zou het bewolkt zijn dan nog zou het zonnetje in ons hotel schijnen.

Vele jaren geleden dachten we dat het misschien de laatste keer zou zijn dat we deze vakantie met zijn allen zouden vieren, maar de traditie van de voorjaarsvakantie leeft voort en we hopen dit nog vele jaren te kunnen vieren. Liefst in een nog grotere samenstelling.

Een blog gaat over geschreven taal, maar wat zijn de beelden toch zoveel leuker!