Natural Olympia 2023, deel 6

Ik zou deze blog niet lezen, als ik jou was. Het mens dat dit stukje geschreven heeft kan een enorme zeur zijn en als je ook van zeuren houdt, lees dan vooral verder. Maar anders zou ik, als ik jou was, een blokje om gaan, een goed boek pakken( STERK of ACH, KINDJE TOCH... van de auteur Willie Heuser, te bestellen via www.boekenbestellen.nl) of een leuke film op Netflix kijken, of , nog beter, naar de gym gaan met je luie donder!

Ga je toch verder? Ik heb je gewaarschuwd.

 

Het is bijna twee weken tot ons vertrek naar Las Vegas. Het meeste is al geregeld, op een paar kleinigheden na, zoals een Estas aanvragen, mijn tanning regelen en een lijstje maken van wat ik meeneem op mijn reis en voor de wedstrijd.

Het allerbelangrijkst zijn natuurlijk mijn bikini, mijn naaldhakken, mijn make-up, mijn krultang( misschien ook niet, ik twijfel nog of ik in de krul ga of stijl hou), mijn slippers, mijn badjasje en mijn INBA lidmaatschapskaart. En nou komt het....

 

Ik heb negen wedstrijdbikini's, waarvan er een aantal afgeschreven kunnen worden qua model en pasvorm. Eén had ik gekocht als poseermodel. Dat poseermodel zat eigenlijk best lekker en ik dacht dat het best eens een wedstrijdmodel zou kunnen worden als ik me er eens op zou storten. Vele uurtjes van pielwerk met glitter, strass en lijm later besloot ik dat het hem toch niet ging worden. In tien minuten tijd was hij verkocht.

 

Er bleven nog drie kanshebbende bikini's over. 

Ik heb het afgelopen jaar flink aan mijn billen en achterkant benen gewerkt en ik moet zeggen ( ik kan het bijna niet uit mijn mond krijgen om iets positiefs over mezelf te zeggen) het heeft zijn vruchten afgeworpen. En dat wil je dan tonen ook. Maar met een bikinibroekje wat grotendeels je billen bedekt valt er nog niets over te zeggen, dus moeten die billen wat bloter. En dan ga je het krijgen, hoor. Welke van de drie overgebleven kandidaatbikini's beantwoordt het beste aan deze vraag?

De Pink Panther valt eigenlijk meteen af, omdat de top mijn AA tot een ongeloofwaardige D opwaardeert. Maar mijn ribbenkast verraadt het verraad. En er is een inkijkje wat dit bevestigt. 

Dan blijven er dus nog twee over. Ten eerste de bikini die ik al meerdere keren heb gedragen, die een mooie top heeft, een lekker broekje, maar zoals gezegd meerdere keren al gedragen. Daar heb je haar weer in diezelfde bikini! denk ik zelf.

En dan is er nog de 2e-hands bikini, met een perfecte voorkant van het broekje, maar een grote achterkant die je billen behoorlijk bedekt. Een oplossing is om een deel van de stof om te slaan, zodat het broekje kleiner lijkt, maar met het risico dat het tijdens het poseren opeens weer tevoorschijn floept. Dilemma's jongens!

Er mag gestemd worden, wat vinden jullie? Groen/blauw of roze/zilver?

De drie bikini's gaan na de Olympia sowieso de verkoop in, want dit gezeur willen we volgend jaar niet meer hebben.

Wordt vervolgd....