Bijna klaar

Het is nog 3,5 week tot aan het NK van de INBA 2024. En nog een halve week tot ik kan zeggen; ik ben zo goed als klaar. Dat was het plan, dat was de afspraak en zo zou het moeten. Drie weken vantevoren klaar zijn en dan is er nog tijd om bij te sturen, en te laden, eventueel vocht af te voeren. 

 

De tijdslijn was eind januari gemaakt en is goed verlopen. Al had ik een maand geleden weer de gebruikelijke bedenkingen of het wel allemaal weer op tijd zou lukken. Maar gelukkig hebben mijn coaches Richard en Peter die onzekerheden niet, en al kunnen ze mij dat nooit uit mijn hoofd praten, zij weten dat het altijd weer goed komt. Heerlijk, die twee!

Richard had bepaald dat ik eind maart zo goed als wedstrijdklaar moest zijn. Op dit moment ben ik daar nog een paar dagen vandaan, maar met de ingezette calorieverlaging van vorige week heb ik weer een sprongetje gemaakt. Ik was al een paar weken blijven kleven op hetzelfde gewicht, vandaar dat er een verlaging ingezet werd en dat gaf, nog voor ik hiermee startte, een positief resultaat. De huidplooimeting en de weegschaal werkten eindelijk weer eens zoals ik wilde, dalend.

 

Met het Bell-team zijn we vorige week bij elkaar geweest om te trainen, te kletsen en te poseren. Ook heb ik daar geleerd om mezelf nog meer te pushen tijdens de training. Iets wat ik nu toepas en waarbij ik ervaar dat ik eigenlijk sterker ben dan ik dacht en nog meer aankan dan ik vermoedde. Zo zie je maar, nooit te oud om nog iets bij te leren. 

De dag voor Pasen ga ik iets heel leuks doen: mijn nieuwe bikini ophalen bij Daphne van Competitie Bikini. Sinds 2020 had ik geen nieuwe bikini gehad, maar nu was het tijd om daar eindelijk eens verandering in te brengen.

Deze nieuwe bikini is op maat gemaakt en speciaal van mijn wensen voorzien. Zo zit er in de cups een binnenkantje om inkijk tegen te gaan en zit er een sluiting op het broekje. Heel handig voor een bezoekje aan het toilet, zodat je je tanning niet kan beschadigen. En natuurlijk is hij versierd met prachtige strassversiering. Het broekje is op mijn verzoek ook zo gemaakt dat mijn bilpartij het best uit de verf komt.(dat hoop ik tenminste) Bij het bekijken van de bikini's op de website was ik meteen verliefd op deze bikini en ik hoop dat de liefde wederzijds is en dat hij me geluk zal brengen en mijn shape op zijn best zal laten zien. Meer vraag ik niet.

Met Pasen mogen de kleinkinderen paaseieren in onze tuin gaan zoeken en zullen we met zijn allen genieten van een paasbrunch. Voor mij zullen er alleen hardgekookte eieren zijn in plaats van de chocoladevariant. En al ligt mijn kast nu vol met paaseitjes in wit, praliné, puur en melk, groot en klein, ik ga er niet één van proeven. Ik mag ze alleen verstoppen. 

 

Voor iedereen die niet in een prep zit: geniet van al het lekkers deze paasdagen, van elkaar en van het mooie lenteweer!