Update

Minder dan drie weken te gaan eer we afreizen naar Griekenland. Voor de nieuwkomers, nee, we gaan niet op vakantie, zo is het niet en zo voelt het ook niet.  Maar dat wil niet zeggen dat ik het niet leuk vind om weer aan het WK Natural Bodybuilding mee te doen. Want als het weer zo'n geweldig evenement is als vorig jaar ga ik er zeker weer van genieten. En ditmaal gaan we dus naar Griekenland, Athene. Je kan het slechter treffen, want dit biedt natuurlijk wel de mogelijkheid om deze oude stad te gaan bekijken. 

We gaan weer met een hele delegatie Nederlandse bodybuilders in allerlei verschillende klassen en van verschillende leeftijden. En nu de inschrijving, de vlucht, het hotel, de tanning en nóg een inschrijving geregeld zijn komt er rust in mijn donder. Paniek over hoe het aangepakt moet worden met mijn voeding tijdens de reis en in het hotel voor de wedstrijd aanvangt heb ik niet( meer). Dat komt vast wel goed. Als ik er na een week Gran Canaria all inclusive nog praktisch hetzelfde uitzie zullen een paar dagen voor de wedstrijd ook niet zulke schade aanrichten.

Shockwave

In nog een laatste wanhopige poging om mijn benen gladder te krijgen ben ik begonnen met shockwavebehandelingen. Dit moet ervoor gaan zorgen dat de diep gelegen  bobbels gladgestreken worden door middel van schokjes, zo'n 5000 per been. Doet dit pijn? Nee, na bindweefselmassages en cuppings is dit weldadig. Ik heb nu twee behandelingen gehad en ik zou zeggen voor de eerstvolgende keer: voer maar op die schokken, hoor! Ik kan het hebben.

Ik ga naar het WK en ik neem mee...

Ik ben van de lijstjes, omdat ik anders bang ben dat ik iets over het hoofd zie. Het lijstje inschrijving/ boeking is afgevinkt. Het volgende lijstje is wedstrijdbenodigdheden, schoenen, sieraden en bikini natuurlijk. Ik heb nog even gedacht aan een nieuwe bikini, maar omdat dit weer een keer de laaste keer gaat zijn, of niet of wel, zeg jij het maar, heb ik besloten om nog een keer in het groen te gaan. Ten eerste omdat wedstrijdbikini's knetterduur zijn en het waarschijnlijk wel of niet weer de laatste keer is, maar ten tweede omdat groen de kleur van mijn sponsor is en ik me eigenlijk min of meer zo dankbaar voel dat ik de kleur groen ten faveure van @p31GreenSpritzNetherlands wil uitdragen. Never change a winning team. Mijn groene drie lapjes en ik zijn een team en daar gaan we dus niks aan veranderen.  Mijn bikini in 2018 was groen toen ik het NK won. Ik won een groene zonnebril van @Révo sunglasses.  Mijn bikini in 2019 was groen toen ik het NK won.  Dus die groene gaat weer mee op reis. Hee, daar heb je haar weer in haar groene bikini! Ja, niks verrassing over model en kleur, groen en niks geen opsmuk. Bovendien matcht hij goed met mijn groene ogen, dus dat.

 

Vergeet je niet iets? Wat? Mijn krultang? Mijn make up? Mijn slippertjes? Mijn badjas? Mijn Team Holland-outfit? Mijn "normale"bikini, voor een lekkere day-after aan het strand? Oh, ik weet het al.... Nee, natuurlijk niet!!!   Mijn steun en toeverlaat, mijn motivator, chauffeur en personal assistant. Ja, je hebt gelijk, er moet eigenlijk staan:

Peter gaat naar het WK en neemt Willie mee!